20071007

CUCAFERA FOLK

Aquest cap de setmana a tingut lloc a Tortosa la cinquena edició de Cucafera Folk, organitzada per la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, i ha estat dedicada al 50è aniversari dels gegants cristians Rufo i Rubí.






Els pregoners de la festa han estat Els Gaiters de l'Aguilot, amb honor al seu 15è Aniversari que conmemoren aquest any.



Ha estat una festa on han participat moltes colles dolçaineres i de tabals, a més de nanos i gegants tant de les Terres de l'Ebre com del País Valencià.

Durant La Cucafera Folk també s'han presentat els nanos restaurats de la ciutat, els quals són els encarregats d'encapçalar cercaviles i processons durant les festes majors i el corpus.

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola aguiluxos que tal? soc lluisss lo de jesússs, linfiltrat de le puy jkejeje, no savia k tenia pagina, ja vos e fet un link a la pagina dels grallers de jesus, avore si vatros tb ho feu! magradat lo reportatge de le puy pk jo surto a algunes fotos jejej
espero que lo concert del divendres surte genial per a celebrar los vostres 15 anys natros hem preparat unes peces en tot l'amor possible, jeje!!
un saludo!