20070930

ELS GAITERS DE L'AGUILOT A LE PUY

Del 12 al 17 de setembre l'Associació Cultural 4 més 1 hem estat a França, a la ciutat agermanada de Le Puy per representar la nostra ciutat, Tortosa, en les seves festes del Renaixement.

Un grup de 42 persones de l'Associació amb omplert els carres de Le Puy amb la nostra música de dolçaines i percusió per fer gaudir als veïns de la ciutat agermanada de la cultura popular i tradicional.


Durant el dia oferiem la nostra música, que la gent aplaudia amb entussiasme i a la nit dançavem amb l'espectacle "Guirigalls i surriacades", animant als espectadors.



Els habitants de Le Puy ens van acollir amb les mans obertes i ens vitorejaven al pas, amb crits de Tortosa! Tortosa!, i natros (modèstia a part) vam representar la nostra ciutat tal i com es mereig.




GRÀCIES LE PUY PEL VOSTRE ACOLLIMENT.

4 comentaris:

Dani ha dit...

M'ha agradat molt el vostre fotoreportatge! Per què no publiqueu més?

Cinta ha dit...

Hola Dani, primer que tot gràcies per la teva visita. A mesura que fessim actuacions anirem publicant. La nosttra intenció és fer algun acces amb picassa per poder mostrar més fotos.

Dani ha dit...

Eii molt bones! Gràcies pel mail!

Pauleta (aguiluxa) ha dit...

Buenas gent... pos què està molt bé este reportatge i que espero que puguessem penjar fotos de moltes actuacions més.

Primer que tot donar les gracies a totes aquelles persones que treballem per a què l'Aguilot tiri endavant i sempre a millor.
I també m'agradaria felicitar a tots los AGUILUXOS en motiu del nostre 15è aniversari, espero que puguem cumplir molts anys més junts.

Espero què el concert de Novembre de 2007 curtigue molt bé i què el puguem repetir.

ADEU!!!